Já a móda

Musím říct, že opravdu úžasný být ženou. Mám totiž velmi ráda módu a moc ráda se oblékám. A taky jako správná žena velmi ráda nakupuji. A abych pravdu řekla, tak opravdu moc neznám skoro žádnou ženu, která nemá ráda nakupování anebo módu. A zajímalo by mě, jak jste na tom vy s módou? Myslím si, že žena opravdu moc ráda nakupuje, a to asi cokoliv. Samozřejmě, že ženy nejraději nakupují samozřejmě oblečení anebo parfémy. Nebo vy ne? Já parfémy a kabelky miluji!  A taky hlavně kosmetiku. A abych já třeba popsala sebe, tak já nejraději kupuji boty a kabelky. Ovšem ale nemyslete si, že i když jsem žena, tak mám doma třeba deset kabelek nebo dvacet párů bot. To samozřejmě ne, protože mám malý byt, takže by se mi to jsem všechno ani nevešlo.

Mám moc ráda jógu.

Takže si dávám spíše jako že záležet na kvalitě. Kvantitu vůbec nepotřebuji. Takže mám doma čtyři opravdu kvalitní kabelky. A jednu mám k tomu luxusní, která mě stále tři výplaty. Ale vůbec toho nelituji. Myslím si, že opravdu každá žena by měla mít doma alespoň jeden jediný luxusní kousek. A nezáleží, jestli to kabelka anebo boty. Může se také jednat například o hodinky anebo nějaký kvalitní šperk. A myslím si, že je taky plno žen, které mají opravdu rádi šperky. Například moje sousedka, ta si dává opravdu záležet na tom, aby měla doma opravdu hodně kvalitní šperky.

Ženy se rády líbí.

To je žena, která se opravdu vyžívá v diamantech a zlatu. A tady jde vidět, že ženy jsou různé, což je ale naprosto skvělé. Taky jsou ale i typy žen, které netouží po ničem. Jsou to takové ženy, které nic nepotřebují anebo jim třeba móda či šperky přijdou úplně zbytečné. To já si tedy myslím pravý opak. Bez ženských věcí bych asi už nemohla být! Já jsem totiž úplně typická žena se vším všudy. Užívám si své ženství a taky fakt, že jsem milována muži. A to moc těší. Kdo by to nevadilo.